За сградата

Детайли

 • 6етажа
 • 133апартамента
 • 30 - 145м2
 • 1,2,3стайни
 • жилищас дворчета
 • 96гаража
 • 33паркоместа
 • цени от1800 евро
Свали презентация

Mountain View Residence ce издига на повече от привлекателна локация в София - квартал Малинова долина. Предлага ексклузивна възможност да изберете за свой дом жилище, предлагащо най-доброто от двата свята - близостта до всички градски удобства и природата. Всеки детайл в комплекса от затворен тип е създаден с цел дълговечен качествен лайфстайл. Входовете са четири, а апартаментите са с 1, 2 или 3 стаи. Опция да имате усещането, че живеете в къща, са жилищата на партерния етаж, разполагащи с индивидуални дворчета.

Елегантната визия и съвършеното проектиране на Mountain View Residence са дело на водещото архитектурно студио ELITE Project Group.  Без скосове и странни ъгли, единствено комфорт и практичност, облечени в качествени и красиви материали, които носят алюзия за винаги актуален лукс. Вътрешен двор, потънал в разкошно озеленяване, сред което 200-годишни маслинови дървета. Панорамни гледки към планината. Система за контрол на достъпа и видеонаблюдение. Всичко - за вашите оптимални спокойствие и хармония.

Mountain View Residence е живата връзка между града и планината, човека и природата, спокойния живот и забързаното ежедневие. Тук домът е спокоен пристан, където потъвате в прегръдката на домашния уют.

Избирайки жилище тук, правите инвестиция в бъдещето във всеки един смисъл, която ще ви се отплати многократно.

Галерия

Зашеметяващи гледки

Планината смирява, покорява, вълнува. Представете си, сутрини, вечери и всичко между тях, изпълнени с прекрасни панорами към нейно величество Витоша. За да съхраним връзката човек - природа, взехме стратегическото решение всяко жилище да разполага поне с една стъклена фасада тип "френски прозорец" и тераса. Защото знаем, колко важно е домът да ви предложи спокойствие, да ви помогне да забравите за забързаното ежедневие, да се отпуснете и просто да бъдете щастливи.  

Луксозни материали

Високият клас луксозни материали, които влагаме във всеки проект са задължителна компонента от уравнението комфортен и уютен дом. Защото усещането за него започва не с прекрачването на първата крачка в жилището. Започва още от първия поглед върху сградата, околните пространства, озеленяването, осветлението, фоайето на входа, бързите и удобни асансьори, дори стълбищата. Всеки детайл има значение. Внимателно подбраните класни материали означават не само съхранена непреходна естетика във времето, но и здравина, сигурност, надеждност на дома и целия комплекс. Защото мечтаният ви дом трябва да бъде безупречен.

Мечтаният дом!

Ние не просто строим. Изграждаме домове, в които самите ние бихме живели. Създаваме пространства, които да насърчат създаването на спомени и семейни традиции, които да се предават от поколение на поколение. За да успеем в тази си мисия, се грижим да осигурим качество във всеки един детайл - от подбора на локация, проектирането и изпълнението, до озеленяването и последващата поддръжка на комплекса. Създаваме красиви сгради с елегантна непреходна естетика, която винаги ще бъде актуална. Вътрешни и външни пространства, които разказват истории и ви канят да ги продължите и да разкажете своята. Избирайки жилище в Mountain View Residence, избирате комфортен уют и спокойствие на ключова локация, събираща логистика, съвременни удобства и природа, в една сграда с ярка стилистика, която с гордост да наричате "дом".

Удобства

 • Качествени материали

  Защото домът ви трябва да е не само уютен и комфортен, но здрав и сигурен

 • Бързи асансьори

  Персонализирани Испански Асансьори – ORONA, за да се придвижвате бързо и удобно

 • Магазин и аптека

  Комфорта да пазарувате на метри от дома си

 • Метростанция

  на 200 метра от планирана спирка на метрото

 • Паркинг за велосипеди

  Сигурно и удобно място, на което да съхранявате своя велосипед

 • Вътрешен двор

  Прекрасно озеленен и поддържан двор, достъпен само за собствениците

Предимства

 • 01

  Ниско строителство

  Енергийно ефективни, компактни сгради, които не само са в единна хармония, но и съхраняват гледката към Витоша

 • 02

  Сигурна, частна територия

  Mountain View Residence е комплекс от затворен тип с контролиран достъп - за да ви осигурим уединение и спокойствие

 • 03

  Прогресивно местоположение

  Инфраструктурата на квартал Малинова долина се развива динамично. Комуникативната локация предлага бърз достъп до всичко, от което имате нужда

 • 04

  Лични индивидуални дворове и просторни балкони

  партерни жилища с дворче - за да съхраните усещането, че живеете в къща или пък красиви гледки към Витоша от собствен балкон

 • 05

  Подземен паркинг

  Сградата разполага с подземен паркинг и места за съхранение на велосипеди с удобен вътрешен достъп до жилищните нива

 • 06

  Спокоен живот в предпочитан квартал

  Квартал Малинова Долина е все по-предпочитан заради своето ключово разположение, добра инфраструктура, уреденост и спокойствие