Нашият стандарт

Държим на качеството

Свали презентация

Вярваме, че всеки наш проект и клиент разказват за нашата работа. Искаме историите, които ще чуете - както и тези, които ще създадете сами със своите семейства избирайки дом с нас, да са единствено хубави. Затова, работим изцяло и само в името на безупречното качество - във всеки един детайл на всеки един проект. Работата ни започва с прецизния избор на парцел за инвестиция и не приключва в момента, в който предадем ключовете в ръцете на собственика, а продължава отвъд - с поддръжка на сградата - за да сме сигурни, че винаги всичко ще бъде изрядно. 

Само за проектирането, отделяме от половин до една година. Изпипваме всеки детайл, търсим логично разпределение и оптимална функционалност на пространствата, така че те да бъдат максимално удобни за вас. Разполагаме със собствен строителен надзор, който се грижи целият процес по строителството да бъде безкомпромисен. Влагаме единствено качествени иновативни материали и непрестанно усъвършенстваме работата си. 

Търсим близостта с природата, която да предложим на вас във всякакви форми - от разположение в обсега на различни красиви кътчета, през разкошно озеленяване, до изобилие от естествени материали - травертин, ковано желязо, австрийски тухли „Венербергер“. Никъде в нашите сгради не се използва гипсокартон, като дори вътрешните стени се изграждат с тубозолна мазилка под налягане. Принципите ни на работа, към които неизменно се придържаме ни донесоха престижни награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн в България и в чужбина. 

Градим непреходни история и ценности, които надграждат градската среда и канят на спокоен класен лайфстайл. Ние сме строителна компания СофБилдСтрой и за нас ще бъде чест да изберете своя дом с нас. 

 

Създаваме пространства, подобряващи живота

Когато изграждаме нови пространства, винаги си задаваме въпроса какво превръща къщата в дом или работното пространство в успешно такова. Вашата производителност, креативност и благополучие са нашите пътеводни звезди при създаване на всеки проект. Те са извор на вдъхновение за още по-добри технологични, инфраструктурни и дизайнерски решения - всички, създадени само и единствено с мисълта за високо качество на живот и работа за вас.

Намаляваме до минимум нашето въздействие върху околната среда

Изграждането на пространства, където хората просперират, е това, което прави работата ни толкова приятна. Въпреки това, всяка нова сграда означава компромис от страна на планетата. Правим всичко възможно да го минимизираме и да работим с максимално уважение към околната среда. Работата с естествени материали от сертифицирани и отговорни доставчици е един от начините да постигнем тази цел, наред с рециклирането и повторното използване на строителните отпадъци. Отделяме специално внимание и на озеленяването - за да приближим природата и да снижим въглеродния отпечатък.

Удобства

 • Качествени материали

  Абсолютно задължителен и водещ стандарт при работата ни

 • Иновативни технологии

  Строим в съзвучие с актуалните технологии и процеси на световно ниво

 • Прецизно планиране

  В нашите сгради няма скосове, странни ъгли и непрактични пространства

 • Непреходна естетика

  Архитектите и дизайнерите ни създават сгради - произведения на изкуството

 • Близост с природата

  Важен персонаж във всеки един проект, тя е близо като озеленяване, материали и близки природни кътчета

 • Последваща поддръжка

  Грижата ни продължава с управление на сградите и прилежащите пространства