Локация

В близост до всичко необходимо на модерния човек

 • 5магазина
 • 1училище
 • 2детски градини
 • 2спирки

Местоположението е най-важният фактор, свързан с недвижимите имоти. Преди интериор, екстериор, комфорт, удобства - е мястото. Оттам ще излизате всяка сутрин и ще се прибирате вечер. Ще водите децата на училище, детска градина, допълнителни занимания. Ще пазарувате, спортувате и ще се разхождате наоколо. Ще търсите офиси на куриерски компании, банкови клонове, аптеки, болници. 

Сградите, които предоставят достъп до всички тези удобства и същевременно остават скътани, на завет от неспирната градска глъчка, са тези, които короноват за истински класни обитания. 

Преди да изберем къде да изградим комплекс, първият въпрос, който си задаваме е: "Бих ли живял там?" Ако всеки от екипа ни отговори с: "Да" - това е мястото. Знаем, че ще ви дадем необходимото, за да отговорим на изискванията ви относно локацията. 

За Mountain View Residence избрахме бързоразвиващ се и определено перспективен за инвестиции район - Малинова долина. Освен привлекателното му име, в него има още толкова много предимства.

Каним ви да станете част от него. Всяка сутрин, да започвате деня с изглед към Витоша и усещане за спокоен, пълноценен истински дом и семейни традиции.

 

 

 • КОЛА

  Комплексът се намира на 10 минути от центъра на София

 • МЕТРО

  На 200 м. има бъдеща спирка на метрото

 • МАГАЗИНИ

  на минути пеш от големи хипермаркети и на 5 мин с кола от IKEA, Ring Mall

 • ЗАВЕДЕНИЯ

  Кафетата, баровете, ресторантите и местата за отдих в района са все повече и привлекателни

Филтрирай
обектите
СПИРКИ
УЧИЛИЩА

Близо до всичко

Когато ежедневието изисква вниманието ви бързо и веднага, Mountain View Residence дава незабавно разрешение. В непосредствена близост (200 метра) ще бъде изградена метростанция. Главни пътни артерии и спирки на другите типове градски транспорт допълват опциите за бързо придвижване. За пазаруване на удобно пешеходно разстояние на разположение са магазини на две от големите вериги хипермаркети, както и множество по-малки обекти за пазаруване и места за вкусно похапване навън, а на няколко минути с кола ви очакват Ring Mall, IKEA и други любими търговски центрове и места за разходка, отмора, спорт и други. На това му се казва - комуникативна локация. Имате я!

Витоша!

Стремим се винаги освен бърз достъп до всички необходими ви за комфортен живот удобства, да ви осигурим и близост с природата. Знаем, че тя е жизненоважна за всеки един човек в толкова много аспекти. Затова, за Mountain View Residence отново повторихме традицията си и избрахме място близо до нейно величество Витоша - за моментите, когато искате да ви е тихо, зелено, приканващо за разходка.