05 януари 2024

Mountain View Residence с Акт 16

Mountain View Residence вече има разрешение за ползване и ще посрещне официално всички собственици на жилища. Модерната и красива сграда в полите на Витоша получи Акт 16, с изцяло разпродадени апартаменти.

Красивият екстериор, прецизно планираните домове и общи части, отличното местоположение, аргументират бързата реализация на имотите в елегантната сграда. Допълнително доверие за инвеститорите-новодомци по техни думи носи безупречното реноме на СофБилдСтрой.

Изборът на апартамент в подобна класна сграда е избор не само на удобен и красив дом в отлична среда, но и инвестиция, която ще увеличава своята стойност във времето. За съхранение на отличните характеристики грижа ще има Строителят и Инвеститор, който поема поддръжката.

За да отговори на търсенията на всички, които искат удобен и перспективен, модерен и качествен във всеки смисъл имот в близост до Витоша, СофБилдСтрой работи по Mountain View Residence 2. Там отново наред със стандартните жилища, собственици очакват и атрактивни апартаменти с дворчета.

Предвидени са разкошно озеленяване и рехабилитация на околната инфраструктура след финиширане на проекта Mountain View Residence 2, като сградата отново е изключително красива, функционална и съвършена от проекта до изпълнението.

Обратно към новини