20 декември 2022

Mountain View Residence очаква Акт 16

Екипът на строителна компания СофБилдСтрой с гордост ви представя текущия облик на Mountain View Residence. Към момента, бутиковата сграда има Акт 15 и очаква Акт 16 - Разрешение за ползване и Удостоверение за въвеждане в експлоатация. С получаването на тези важни документи, тя официално ще отвори вратите си и ще посрещне своите собственици в новите им жилища.

 

Както е видно от снимките, Mountain View Residence е изградена изцяло според политиката и правилата на СофБилдСтрой. Отговаря изцяло на работните визуализации, всеки детайл е безупречно изпълнен и скоро всички 166 апартамента ще се превърнат в мечтани домове.

Предстоят довършителни работи по сградата, оформяне на общите части, озеленяването и рехабилитация на околната инфраструктура - задача, на която СофБилдСтрой винаги гледа много отговорно. Вярваме, че има значение къде живее човек - и заслужавате най-добрите домове. Наша грижа е да ги създадем за вас.

 

Mountain View Residence е най-новият ни проект, който ще бъде обживян от многобройни нови доволни хора, открили своя нов лайфстайл в престижния "Малинова долина", на крачка от сърцето на София и Витоша едновременно.

 

Обратно към новини